Turist rătăcit pe munte la Herculane. Salvamontiştii şi jandarmii au reuşit să-l salveze în timp record

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr s-a pierdut joi, în zona staţiunii Băile Herculane. După mai multe ore de rătăcit pe munte, a reuşit să ceară ajutor şi să anunţe serviciul Salvamont.

Salvamontiştii împreună cu jandarmii au reuşit să-l localizeze şi să-l salveze, înainte se lăsa noaptea.

"În urma apelului primit de la Salvamont Băile Herculane, la ora 20.04, prin care dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin a fost anunţat că o persoană s-a rătăci pe Creasta Mehedinţi din apropierea staţiunii Băile Herculane, echipajul de jandarmerie format din plt. maj Ciobanu Mihai şi plt. maj. Didraga Iulian, impreuna cu Bruno Adamcsek din cadrul salvamont a plecat, imediat în căutarea turistului, iar în mai puţin de 50 de minute, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit.

Tânărul era epuizat şi uşor deshidratat, dar nu necesita îngrijiri medicale, fapt pentru care jandarmii l-au condus în siguranţă în staţiune, în zona amenajată pentru corturi, unde era campat", a anunţat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Caraş-Severin, Marius Săndulescu.

Mai multe pentru tine:
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Marcel Ciolacu îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar general NATO ca cetăţean. Nu ca premier, nici ca preşedinte PSD
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă