REGIUNEA PE SCURT: „Nostradamus” din Banat a luat bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lorin Fortuna, celebrul revoluţionar timişorean care susţine că Apocalipsa vine în 2012, a luat bătaie în clădirea Consiliului Judeţean Timiş. El susţine că a fost agresat în timpul unui simpozion, de mai mulţi revoluţionari, în decembrie 2009.

TIMIŞOARA / „Nostradamus” din Banat a luat bătaie
Lorin Fortuna, celebrul revoluţionar timişorean care susţine că Apocalipsa vine în 2012, a luat bătaie în clădirea Consiliului Judeţean Timiş. El susţine că a fost agresat în timpul unui simpozion, de mai mulţi revoluţionari, în decembrie 2009. Fortuna a depus plângere, în februarie, împotriva agresorilor pentru lovire la Judecătoria Timişoara.

HUNEDOARA / Vouchere „Rabla” gata în 48 de ore
Primele o sută de tichete din cadrul Programului Rabla s-au epuizat în numai două zile în Deva. Zeci de proprietari aşteaptă de duminică la uşa rematurilor să le fie preluată maşina. Aproape 90 la sută dintre maşinile uzate preluate pentru a fi casate în cadrul  Programului Rabla sunt autoturisme Dacia 1300.

CARAŞ-SEVERIN / Morţii sunt de vină
Morţii sunt de vină în cazul accidentului colectiv de muncă de la Societatea Ductil Steel din Oţelu-Roşu, din 2009. Expertizele arată că angajaţii nu au folosit metode corespunzătoare de lucru, iar materialele nu au fost de calitate, ceea ce a provocat explozia. În urma incidentului, au murit trei muncitori. Inspectoratul Teritorial de Muncă a amendat şi conducerea societăţii cu 27.000 de lei. ; Oana Bejenariu

ARAD / 50 de lei pentru sex cu un maghiar
O prostituată de 21 de ani, din Socodor, a fost întreruptă ieri de poliţişti în timp ce făcea sex cu un cetăţean maghiar. Acesta i-a plătit 50 de lei Marianei S. pentru servicii. Cei doi au fost surprinşi în spatele unor garaje, în zona Pieţei Gării din Arad. Femeia este cercetată acum pentru prostituţie. ; Darius Loga

Mai multe pentru tine:
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. El este inculpat într-un dosar de mită și trafic de influență
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă