Poliţiştii din judeţ i-au detronat pe cei din Reşiţa, cu un pistol „Carpaţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin George Pristavu a participat la concursul de tir al poliţiştilor

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin a organizat astăzi o nouă acţiune, care încheie seria acţiunilor dedicate Zilei Poliţiei Române, care are loc pe data de 25 martie. Ultima competiţie organizată cu ocazia „Zilei Poliţiei Române” a adunat  la concursul de tir cei mai iscusiţi poliţiti.

Competiţia a constat în executarea unei trageri cu bătrânul pistol „Carpaţi”, de calibru 7,65 mm. Oamenii legii au tras asupra ţintei situate la 15 metri distanţă. Fiecare concurent a avut la dispoziţie câte şase cartuşe pentru a nimeri ţinta şi a încerca să obţină punctajul maxim, de 60 de puncte.
 Agentul Mihai Păunescu  din cadrul Poliţiei Oraş Moldova Nouă le-a dat o lecţie poliţiştilor cărăşeni şi a obţinut 60 de puncte, fiind premiatul competiţiei. Pe un loc secund, cu un total de 59 de puncte s-a plasat agentul şef Mihai Belciu, din cadrul Poliţiei Municipiului Carasebeş. La doar trei puncte diferenţă, pe locul trei, cu 56 de puncte acumulate s-a situat Marian Băcanu din cadrul Poliţiei Oraş Bocşa. Cei mai buni poliţişti au fost premiaţi cu diplome şi trofee. Cu acest concurs s-a încheiat seria activităţilor sportive desfăşurate cu ocazia Zilei Poliţiei Române.