O nouă sesiune a examenului de Bacalaureat pentru 739 de cărăşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine are loc cea de-a doua sesiune a examenului de maturitate. La nivelul judeţului s-au înscris 739 de candidaţi. Prima parte a examenului de Bacalaureat constă în evaluarea competenţelor lingvistice care vor avea loc în perioada 23 şi 27 august.

În mai puţin de 24 de ore elevii care au absolvit liceul vor începe cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat din acest an. Pentru cea de-a doua sesiune s-au înscris peste 730 de candidaţi din tot judeţul Caraş- Severin. Tinerii vor începe de mâine probele lingvistice. Acestea se vor desfăşura pe parcursul a patru zile în 18 şcoli.

Probele scrise vor fi susţinute într-un singur centru de examinare în perioada 30 august şi 3 septembrie.Rezultatele celei de-a doua sesiuni vor fi afişate în data de 5 septembrie. Tot în această zi tinerii care nu sunt mulţumiţi de nota obţinută pot depune contestaţii.

Rezultatele finale ale acestei sesiuni vor fi afişate în data de 9 septembrie. Elevii care vin să îşi susţină examenul de Bacalaureat la Reşiţa şi sunt din alte localităţi au posibilitatea de a se caza  pe perioada susţinerii probei la căminele Liceului Teoretic „Traian Vuia”, Grupului Şcolar Construcţii Montaj şi la Colegiul Economic al Banatului  Montan, din Reşiţa.