Minunea de Crăciun există! Un binefăcător anonim returnează câteva sute de euro prin intermediul Adevărul de Seară Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bancomat

Doamna care şi-a uitat banii în bancomat îi poate ridica de la redacţia Adevarul de Seară Reşiţa. Miercuri seara, în jurul orelor 19.00, la un bancomat din Zona Poliţie, o doamnă a uitat o sumă importantă de bani, iar persoana anonimă doreşte să-i returneze.

Spiritul Crăciunul a sensibilizat o persoană din Reşiţa care nu vrea să-şi însuşească o sumă importantă de bani pe care a găsit-o într-un mod mai puţin obişnuit. Seara zilei de miercuri a fost una nefastă pentru o doamnă din Reşiţa care a mers la un bancomat, dar a plecat fără să ridice banii.
Există miracole
Tot ceea ce trebuie să facă doamna este să sune la redacţia Adevărul de Seară Reşiţa, număr de telefon 0255. 222.132 şi să-şi aducă aminte cum a fost îmbrăcată în acea zi. Binefăcătorul spune că o va recunoaşte pentru că acesta chiar a aşteptat o perioadă de timp ca ea să se reîntoarcă la bancomat. „Am stat în faţa bancomatului cu speranţa că se întoarce după bani. Acest lucru nu s-a întâmplat şi chiar îmi doresc să returnez aceşti bani, mai ales că se apropie sărbătorile de iarnă şi ar fi păcat să nu se bucure de ei“, spune binefăcătorul.