Coincidenţă bizară în trafic. Doi şoferi au plonjat cu maşinile, la distanţă de 15 minute, în acelaşi pârâu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ISU Caraş-Severin

Două accidente stranii s-au petrecut, duminică, seara, în Reşiţa. Modul în care s-au produs a fost aproape tras la indigo

Un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Reşiţa a intervenit astăzi, în jurul orei 19:30, în cazul unui bărbat care a căzut în pârâul Sodol, în apropierea stadionului de la Minda. Bărbatul era în stare de conştienţă şi a reuşit să urce singur pe scara din dotarea autospecialei, afară din albia pârâului.

După mai puţin de 15 minute a fost anunţat un accident rutier în urma căruia un autoturism a plonjat în acelaşi pârâu, la nici 300 de metri depărtare de primul incident. La faţa locului a intervenit de urgenţă un alt echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa, căruia i-a venit în sprijin echipajul care a acţionat pentru salvarea bărbatului, după predarea acestuia la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Accidentul s-a soldat cu cinci victime, din care un minor.

Trei dintre victime au fost extrase din autoturism de către alţi participanţi la trafic care le-au şi transportat la spital. Celelalte două victime au fost extrase din râpă de către pompierii militari cu ajutorul tărgilor din dotare şi predate echipajelor SAJ, conştiente.