Accident mortal pe E 70

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un pieton a fost accidentat mortal pe DE 70, la Plugova

Din primele cercetări poliţiştii susţin că pietonul a traversat neregulamentar şi a fost lovit de un autocamion bulgar, ce venea din Anglia.

Poliţiştii de la Biroul Rutier au intervenit la un accident rutier produs în afara localităţii Plugova, în urma căruia o persoană a decedat. Echipa deplasată la faţa locului a constatat cu ocazia cercetărilor că în timp ce un cetăţean străin conducea o autoutilitară din direcţia Caransebeş spre Orşova, a lovit cu partea din faţă un pieton care încerca să traverseze strada prin loc nepermis şi fără a se asigura.
„În urma accidentului a rezultat decesul pietonului în vârstă de 57 ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă“ declară ag.princ. Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.
Şi cum o nenorocire nu vine niciodată singură, se pare că bărbatul accidentat mortal se grăbea să ajungă în localitatea vecină, Mehadia, unde locuia mama sa, despre care aflase că ar fi murit.