UPDATE FOTO Trafic blocat parţial pe Valea Oltului, pe DN 7, după ce două TIR-uri s-au ciocnit, iar unul s-a răsturnat pe şosea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe DN 7 / E 81, Valea Oltului, TIR răsturnat, Foto: Adevărul

Un accident produs pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea sâmbătă dimineaţa, a blocat din nou circulaţia pe Valea Oltului. În urma coliziunii dintre două TIR-uri, şoferii acestora au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Update, ora 12.30 Traficul pe DN 7 / E 81 în localitatea Bujoreni, din judeţul Vâlcea, a fost reluat după mai bine de o oră de la producerea accidentului de pe Valea Oltului.  

Update, 11.50 În urma evaluării victimelor accidentului de pe Valea Oltului, s-a constatat că unul dintre şoferi a suferit escoriaţii la nivelul membrelor superioare, dar aceasta a refuzat transportul la spital. 

Pentru extragerea a celei de-a doua victime, încarcerate, au fost necesare zeci de minute. S-a constatat că aceasta a suferit traumatise la cap şi picioare.

Traficul în zonă este în continuare blocat.

  

 - Ştirea iniţială - 

Accidentul de pe Valea Oltului s-a produs în comuna Bujoreni, la km183, în apropiere de Râmnicu Vâlcea.

Unul dintre TIR-uri s-a răsturnat într-o parte, fapt ce a determinat încarcerarea şoferului. 

Pompierii militari intervin la faţa locului cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu modul de descarcerare. În plus au fost deplasate în zonă trei ambulanţe, din care una SMURD. 

Unul din TIR-uri, cel care s-a răsturnat este plin cu pachete de coletărie, iar celălalt este gol. Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, victimele sunt conştiente.    

Vom reveni cu amănunte.