Tânăr arestat după ce a încercat să violeze două femei bătrâne. A intrat peste ele în casă şi le-a ameninţat cu moartea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Multe dintre victimele violatorilor sunt persoane în vârstă fără apărare, Foto: Adevărul

Un tânăr de 23 de ani din comuna Câineni, judeţul Vâlcea, a fost arestat preventiv marţi, 22 ianuarie, după ce a încercat să violeze două femei. Agresorul a intrat peste femei în casă şi le-a ameninţat cu moartea, dar ambele victime au reuşit să scape.

Două femei dintr-o aşezare din Ţara Loviştei, de pe Valea Oltului, în vârstă de 45 şi respectiv 75 de ani, au reclamat la Poliţia din Câineni că un localnic, pe care-l cunosc de când s-a născut, fiind de vârsta copiilor, respectiv a nepoţilor lor, a intrat peste ele în casă şi a încercat să le violeze. Agresiunea a fost semnalată în cursul zilei de duminică, 20 ianuarie.

În urma verificărilor efectuate, a reieşit că persoana bănuită s-a deplasat la locuinţa femeii de 75 de ani, solicitându-i acesteia să-i permită accesul în locuinţă, după care ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale forţate cu aceasta. Dar cum femeia a opus rezistenţă, a renunţat în cele din urmă. Anchetatorii au recunoscut amuzaţi că, de fapt, tânărul nu a fost capabil să-şi ducă planurile la sfârşit, pentru că opoziţia femeii i-a distrus cheful.

Ulterior, a repetat schema cu o altă vecină, de 45 de ani, încercând prin constrângere să întreţină relaţii sexuale şi cu aceasta. Nici în acest caz nu i-a reuşit planul fiindcă a fost surprins de iubitul femeii şi a fost nevoit să fugă.

La Poliţie, ambele victime au povestit ce a încercat să facă tinerelul de 23 de ani, motiv pentru care s-a început imediat o anchetă. Ieri, 21 ianuarie, poliţiştii din Brezoi şi Câineni l-au reţinut pe suspect, pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, fiind cercetat pentru ameninţare, violare de domiciliu şi tentativă de viol.

Astăzi, a fost prezentat Judecătoriei Brezoi cu propunere de arestare preventivă.

„În data de 22 ianuarie, în urma materialului probatoriu administrat, s-a dispus arestarea pe o perioadă de 30 de zile a bărbatului, de 23 de ani, cercetat pentru tentativă de viol, ameninţare şi violare de domiciliu”, au comunicat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

Mai multe pentru tine:
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Florin Arteni şi Florin Lehaci, argint pentru România în proba de dublu rame masculin, la Europenele de Canotaj de la Szeged
Zodia binecuvântată de Paște. Este protejată de Dumnezeu și va trăi un adevărat miracol în zi de sărbătoare
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Partidele din Bihor sunt încă indecise. Doar PNL şi-a depus listele, Ilie Bolojan cere votul pentru un nou mandat
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Peste nouă din zece breşe de securitate, detectate în 2023, au fost motivate financiar
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”