Miting anti-USL în Bucureşti. Câteva sute de membri ai PDL Vâlcea participa la manifestaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit preşedintelui PDL Vâlcea, Romulus Bulacu, 15 000 de membri şi simpatizaţi din toată ţara vor participa, sâmbătă, la un miting anti-USL. Democrat liberalii se vor strânge în Piaţa Revoluţiei şi vor porni în marş spre Piaţa Victoriei.

Din judeţul Vâlcea vor participa la manifestaţie aproximativ 300 de membri ai  PDL. Pentru deplasarea la Bucureşti, democrat liberalii vâlceni au închiriat mai multe autocare.

„Vom fi în Piaţa Revoluţiei la ora 11.00, la 12.30 va fi un marş până la Piaţa Victoriei. Vom avea suficiente motive pentru a striga împotriva a ceea ce se întâmplă acum în politica românească. Contestăm măsurile anti-democratice pe care USL-ul încearcă să le ia”, a declarat preşedintele PDL Vâlcea, Romulus Bulacu.

PDL Vâlcea mai are în acest moment aproximativ 5000 de membri. Deocamdată, în Vâlcea nu s-au anunţat migrări masive ale membrilor PDL către PMP.

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Mituitorul judecătoarei din Suceava care se droga a evadat din arestul la domiciliu chiar înainte de condamnare
Este considerată o delicatesă, însă te poate ucide. Cea mai periculoasă brânză din lume se fabrică în Europa
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea