Weekend romantic pe Valea Prahovei. Doamnele au primit sejururi-cadou de 8 Martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pachetele includ servicii la SPA, şampanie în cameră şi flori pentru doamne. FOTO arhivă Adevărul

Ziua de 8 Martie a picat foarte bine în acest an, la începutul de weekend, un prilej foarte bun pentru hotelierii şi administratorii de pensiuni de pe Valea Prahovei să lanseze oferte care au ţintit direct inima doamnelor şi portofelul partenerilor.

Ofertele, foarte variate, pleacă de la 150 de lei, de cuplu, şi ajung până la câteva sute de lei, în funcţie stelele hotelului, tipul de cameră şi serviciile din pachetul turistic.

Pentru a face diferenţa de competiţie, hotelierii au pus accent pe aspectul romantic al pachetelor, dar şi pe accesul gratuit la servicii plătite în alte perioade.

„Avem două tipuri de sejur, unul la preţul de 440 de lei de cuplu, iar un altul de 500 de lei, într-o cameră cu vedere la munte. Preţul asigură 2 zile de cazare, un mic dejun de tip bufet suedez, acces la SPA, cu asigurarea halatelor şi a produselor de wellness. De asemenea, cuplurile vor fi întâmpinate cu vin şi şampanie. Separat, putem pregăti o cină festivă, cu meniu internaţional, la preţul de 70 de lei“, ne-au spus administratorii Casa Freya, de 4 stele, din Buşteni.

Pachetele turistice de la această pensiune au fost rezervate de bărbaţi, ca un cadou pentru partenere, de 8 Martie.

Şampanie în cameră pentru cupluri

Alţi hotelieri au mizat pe aranjamentele florale, fructele şi şampania din cameră, cina romantică şi mărţişoarele oferite doamnelor. Pensiunea Select, de 3 stele, din Buşteni oferă trei tipuri de pachete turistice, de la 170 până la 360 de lei de cuplu, în care diferenţa de preţ este făcută tocmai de alegerea, sau nu, a băuturii din cameră şi a unei cine romantice.

Nu lipsesc nici ofertele de 8 martie „la comun“. Astfel, închirierea unei vile din Sinaia, cu 24 de locuri, pentru două nopţi în acest weekend, costă 2.000 de lei.

În toate staţiunile de pe Valea Prahovei, există încă un strat consistent de zăpadă, iar majoritatea pârtiilor sunt deschise pentru practicarea sproturilor de iarnă.