Un călugăr aproape în comă alcoolică s-a urcat la volan pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din ţară. Ce accident stupid a provocat la Valea Călugărească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un călugăr în vârstă de 44 de ani din Maramureş, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat miercuri, 11 septembrie, un accident în comuna prahoveană Valea Călugărească. Călugărul a fost depistat cu o alcoolemie record.

Accidentul provocat de călugărul maramureşan s-a petrecut miercuri, 11 septembrie, pe DN1 B, la intrarea în comuna Valea Călugărească.

Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Prahova, călugărul care conducea maşina a intrat în spatele unui alt autoturism care oprise la trecerea de pietoni. Impactul nu a fost violent şi s-a soldat doar cu pagube materiale.

Şoferul nevinovat a fost cel care a sunat la 112 pentru a cere ajutor poliţiştilor, atunci când a realizat că cel care îi lovise maşina mirosea puternic a alcool, susţin surse judiciare.

Suspiciunile bărbatului s-au adeverit atunci când poliţiştii l-au testat pe călugăr cu alcooltestul, rezultatul fiind de 1.77 alcool pur în aerul respirat.

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele călugărului pentru conducere sub influenţa alcoolului.