Rovana Plumb: „Elena Udrea are şanse să devină preşedintele PDL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rovana Plumb merge pe principiul că femeile au drepturi egale cu bărbaţii în competiţiile politice. FOTO Dana Mihai

Ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice Rovana Plumb a apreciat, la Ploieşti, că Elena Udrea, ca oricare altă femeie din România, are şansele de a deveni preşedintele unui partid. „Merg pe principiul că femeile au şanse egale cu bărbaţii“

Aşa cum îi stă bine unei preşedinte a Organizaţiei de Femei a PSD, dar şi vicepreşedinte a Organizaţiei de Femei a socialiştilor europeni, Rovana Plumb dă şanse Elenei Udrea de a deveni preşedinte al Partidului Democrat Liberal.

Venită la Ploieşti pentru a semna finanţarea proiectului de management integrat al deşeurilor din Prahova, ministrul Rovana Plumb nu a putut ocoli răspunsul la cel mai fierbinte subiect politic al ultimelor zile.

Întrebată de crede despre şansele Elenei Udrea de a deveni preşedinte al PDL, ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice a răspuns că nu doreşte să comenteze ceea ce se întâmplă în PDL, dar că „indiferent cine câştigă, ceea ce ne interesează ca oameni politici este ca, într-adevăr, în România trebuie să existe o opoziţie constructivă. Şanse are toată lumea, şi dumneavostră, şi eu, şi oricare femeie din România în momentul în care intră într-o competiţie, de orice fel. Merg pe principiul că femeile au şanse egale cu bărbaţii“, a spus Rovana Plumb.

Premierul Victor Ponta a ironizat-o, luni, pe Elena Udrea, arătând că nu tot USL-ul îl susţine pe Vasile Blaga la şefia PDL, arătând că el personal, ca şi preşedintele Traian Băsescu, o susţine pe dânsa.

Premierul a mai precizat că „Blaga nu există“ şi că este nevoie de o Opoziţie care să-i critice toată ziua. „Udrea reprezintă într-adevar PDL şi pe Traian Băsescu. Clar, e singurul reprezentant adevărat (...) Domnul Blaga nu reprezintă pe nimeni, decât un trecut pe care, recunosc, şi eu vreau să îl uităm“, a mai spus Ponta.