Părinții Mădălinei Manole nu și-au putut vedea nepoțelul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai întâi, părinții Mădălinei Manole au fost la biserică și la cimitir

Deși o hotărâre judecătorească, emisă de Tribunalul București, le dă dreptul de a-și vedea nepotul, părinții Mădălinei Manole nu l-au găsit sâmbătă la casa din Otopeni.   

După ce au fost la biserică și cimitir pentru a orândui cele trebuincioase de Sâmbăta Morţilor, Ion și Eugenia Manole au încercat să-și vadă nepotul.

Nu au reușit să intre în casa de la Otopeni pentru că, deși au sunat de mai multe ori, nu le-a răspuns nimeni. „Am venit să-l vedem pe copilaş, nu să-l luăm la noi, pentru că băiatul nici nu ne mai cunoaşte. Avea 7 luni, când l-am văzut ultima oară, chiar în ziua morţii Mădălinei. Potrivit hotărârii judecătoreşti, în prima şi în a treia sâmbătă din lună, avem dreptul să ne vedem nepotul", a spus tatăl Mădălinei Manole.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

Mai multe pentru tine:
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Iga Swiatek, în turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Tânărul care a primit premiul „Studentul român al anului în străinătate”. „Subliniază importanța cercetării mele“
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Macron creionează o nouă viziune despre Europa: „Regulile jocului s-au schimbat”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”