Moarte suspectă a unui bebeluş de două luni, în Prahova. Şi un bărbat de 62 de ani a fost găsit decedat în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bebeluş de două luni din comuna prahoveană Măgureni a murit luni în circumstanţe ciudate, în casa familiei sale. Şi un bărbat de 62 de ani, din Brazi, a fost găsit decedat în locuinţă

Tragedie într-o familie din comuna Măgureni, unde un bebeluş de numai două luni a fost găsit decedat. Din informaţiile furnizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, pe corpul copilului nu au fost găsite urme de violenţă, motivul decesului urmând a fi stabilit în urma unei autopsii.

Din informaţii neoficiale, bebeluşul ar fi murit înecat cu un bol alimentar.

Un deces neobişnuit a fost raportat şi în comuna Brazi, unde un bărbat de 62 de ani a fost găsit decedat în propria locuinţă, şi în acest caz, cauza morţii urmând a fi stabilită la necropsie. Foarte probabil, acesta s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

„În ambele cazuri au fost deschise dosare penale pentru ucidere din culpă“, ne-a spus subcomisarul Marian Popescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Mai puteţi citi

Percheziţii în Prahova la suspecţi de furturi din locuinţe. Trei persoane au fost aduse la audieri

Povestea românului condamnat la moarte în Malaysia. Cum s-a transformat Ionuţ Gologan din premiant la şcoală în traficant de droguri