Festivalul Toamnei, în weekend, la Hipodromul Ploieşti. Reuniune de trap şi concert Cezar Ouatu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekend-ul aduce la Ploieşti festivalul anual al toamnei. O reuniune de trap, concerte şi foarte multe standuri cu produse de sezon sunt surprizele pregătite de municipalitate pentru ploieşteni

A XIII-a ediţie a „Târgului de Toamnă” se va desfăşura în perioada 26-28 septembrie la Ploieşti, de data aceasta la Hipodrom şi nu în centrul oraşului, ca în anii anteriori.

Evenimentul va fi atât un prilej de relaxare cât şi unul de cumpărături având în vedere că vor fi amenajate 60 de standuri pentru expunerea şi comercializarea legumelor şi fructelor, florilor de sezon, produselor apicole, produselor de panificaţie şi patiserie, mustului, vinului, ţuicii şi dulceţurilor. La festival sunt aşteptaţi producători şi meşteşugari din judeţele Prahova, Ialomiţa, Damboviţa, Buzău, Vrancea, Ilfov, Argeş şi Sibiu.

De asemenea, în zonă vor fi amenajate terase cu pastramă, must şi vin din podgoriile prahovene.

Duminică, 28 septembrie, va fi şi o reuniune de trap cu premii, iar cursa va fi intitulată „Premiul SC Hale şi Pieţe SA“, societatea primăriei care va organiza evenimentul.

Atmosfera de sărbătoare va fi întreţinută de instituţiile de cultură ale oraşului: Teatrul „Toma Caragiu”, Casa de cultură „I.L. Caragiale”, Filarmonica „Paul Constantinescu” şi Casa Armatei. Artiştii care au concerte programate în weekend la Ploieşti sunt Ionuţ Dolănescu, Nicolae Vicol, Cezar Ouatu – reprezentantul României la Eurovision 2013, Marian Iamandi, Mădălina Bănică, Agatha Toma, Domnica Sorescu.

Vă mai recomandăm

Filarmonica din Ploieşti deschide stagiunea cu un concert extraordinar

Circul Gartner a venit în parcarea mall-ului AFI Ploieşti