Fabrică de mobilă din Prahova transformată în scrum după un incendiu violent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O fabrică de mobilă şi clădirea de birouri au fost mistuite de flăcări, în Măneciu FOTO ISU Prahova

O fabrică de mobilă din comuna prahoveană Măneciu a luat foc în timpul nopţii de miercuri spre joi. Focul s-a extins pe o suprafaţă de 5000 de metri pătraţi, potrivit ISU Prahova.

Incendiul a izbucnit iniţial în hala de producţie a fabricii de mobilă din Măneciu Ungureni, pentru ca apoi să cuprindă şi clădirea de birouri.

Focul a fost alimentat în special de materialele combustibile aflate în clădire: vopseluri, diluanţi, lemn şi bureţi.

Incendiul a izbucnit imediat după mizeul nopţii şi a fost stins spre dimineaţă. Biroul de Presă al ISU Prahova a anunţat că focul a fost localizat la ora 7.00.

La faţa locului au fost mobilizate şase autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Din primele informatii nu sunt raportate victime, dar pompierii încă sunt la faţa locului.

O fabrică de mobilă din Prahova a fost distrusă de incendiu

Mai multe pentru tine:
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Mircea Geoană cere românilor din America să facă o petiție către noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Avarie la rețeaua de conducte. O sută de blocuri din București rămân fără apă caldă până la 1 mai
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Situaţia de pe front s-a „deteriorat”, afirmă comandantul-şef al forţelor ucrainene
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin