Accident mortal provocat de un cal lăsat liber pe străzi, în Prahova. Un bărbat de 63 de ani, a fost găsit mort în maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Prahova au fost sesizaţi, sâmbătă dimineaţă, cu privire la faptul că pe DN 1B – Mizil un autoturism se află în afara părţii carosabile şi prezintă avarii.

Un echipaj s-a deplasat la faţa locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă. Din primele cercetări a reieşit faptul că un bărbat de 63 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN 1B din direcţia Mizil către Buzău nu ar mai fi putut evita impactul cu un cal, posibil lăsat nesupravegheat, care a pătruns pe sensul său de mers, intrând în coliziune frontală.

Ulterior autoturismul a părăsit partea carosabilă oprindu-se pe un teren agricol. În urma accidentului rutier, bărbatul în vârstă de 63 de ani, care se afla la volanul autoturismului, a murit.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale în consecinţă.