VIDEO Un soldat profesionist şi-a cerut iubita de soţie chiar la depunerea jurământului militar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cerere în căsătorie inedită, în weekend, la depunerea jurământului militar de către soldaţii profesionişti - seria noiembrie 2017 - ai Bazei de Instruire pentru Apărare CBRN (chemical, biological, radiological and nuclear defense) „Muscel“.

Soldatul Gabriel Geicu şi-a luat inima în dinţi şi, în faţa tuturor celor prezenţi în curtea unităţii, a cerut-o în căsătorie pe Mirela- Daniela, prietena lui. I-a oferit un inel de logodnă şi un buchet de flori.

A fost un moment emoţionant pentru amândoi, mai ales că viitoarea doamnă Geicu nu se aştepta ca iubitul ei să facă acest gest chiar la ceremonie.

S-a întâmplat imediat după momentul solemn al depunerii jurământului militar.

"Despre căsătorie am vorbit, ce-i drept, însă doar generalităţi, dar nu mă gândeam că mă va cere chiar la jurământul lu. M-am simţit foarte emoţionată. Nu mă aşteptăm la aşa ceva, în acel moment, nici nu ştiam cum să reacţionez!", povesteşte, pentru Adevărul, Mirela Piţigoi.

Cele mai mari emoţii le-a avut însă Gabriel. "Am 27 de ani şi am trecut până la vârstă asta prin multe încercări, dar ca această încercare nu a fost niciuna. Nu am avut emoţii nici când am dat dizertaţia, nici la licenţă, nici la Bac cum am avut acum ...", a declarat, pentru Adevărul, Gabriel Geicu.

 Sunt împreună de un an şi şi-au propus să facă nunta în 2019.

Câteva ore cu viitoarea mireasă

 După depunerea jurământului, Gabriel a avut o zi liberă. Diseară se va întoarce la datorie.

"Sunt în permisie până astăzi (nr. luni), la ora 22....Mai petrec câteva ore alături de familie şi de proaspăta  mea soţie şi mă îndrept apoi spre unitatea din Câmpulung.. Nu am plecat nicăieri deoarece timpul permisiei a fost prea scurt. Am sărbătorit acasă cu familia şi prietenii apropiaţi", a mai spus Gabriel.
 

 

Gabriel şi Mirela trăiesc o frumoasă poveste de dragoste