Urs găsit mort, prins într-o capcană,  într-o pădure din Argeş. A fost deschis dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Animalul a fost găsit mort, joi, în jurul orei 9,30. Foto: IPJ Argeş

Poliţiştii argeşeni fac cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj, în urma morţii unui urs, prins într-o capcană neautorizată.

Poliţiştii din Curtea de Argeş au fost sesizaţi joi, 8 iulie, cu privire la faptul că în pădurea aparţinând Fondului de Vânătoare Retevoeşti, a fost găsit un urs, captiv într-un laţ. 

"La locul indicat s-au deplasat poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, împreună cu reprezentanţi ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Argeş şi Direcţiei Sanitar-Veterinare, care au constatat că cele sesizate se confirmă", precizează IPJ Argeş. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj.

"Verificările continuă, sub coordonarea unităţii de Parchet competente, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor legale care se impun", mai precizează IPJ Argeş. 

Title

Sursa IPJ Argeş 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Toaleta de 400.000 de euro din Piteşti,  avariată după ce o noapte întreagă a fost  stropită de aspersoare. Cine le-a îndreptat spre „giuvaier”

Scandal mare la alegerile din PNL Piteşti. „Oamenii nu au fost lăsaţi să voteze, cu toate că aveau cotizaţia plătită“