UPDATE Sfârșit cumplit pentru o femeie din Pitești. A murit străpunsă de o bucată de sticlă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magazinul în care lucra femeia

Sfârșit cumplit pentru o angajată a unui magazin din Pitești. Femeia a murit după ce o bucată de sticlă i-a străpuns trupul. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Valentina Stanciu, de 58 de ani din Pitești era pensionară și lucra ca vânzătoare la firma fiicei sale, magazinul SC Annania Val SRL din complexul comercial John.

Femeia a vrut ieri după-amiază să ia o cutie de pe niște rafturi de sticlă din magazin. S-a urcat pe o scară și cum nu ajungea la cutia respectivă, cel mai probabil s-a sprijinit cu piciorul pe unul din rafturi, care s-a spart.

Alertați de zgomotul puternic, ceilalți vânzători au ieșit imediat pe culoarul complexului să vadă ce s-a întâmplat. "Am văzut-o întinsă pe jos, era plină de sânge. Mai respira și s-a uitat fix în ochii mei, era într-o baltă de sânge. Am strigat să sune cineva la 112 și apoi și a venit o ambulanță. Cred că a vrut să așeze ceva că s-a urcat pe o scară", spunea Cristina Dima, o vânzătoare care a văzut cele întâmplate.

În cădere, un ciob mare de sticlă i-a străpuns trupul femeii, rănile suferite fiind incompatibile cu viața.O ambulanță a sosit imediat la fața locului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie.

"Pacienta a venit în stop cardio-respirator. Plaga cea mai importantă era cauzată de un ciob imens, tăiată profund în zona hemitoracelui stâng, la baza coastelor. Leziunile suferite au fost incompatibile cu viața. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără niciun răspuns", a declarat dr. Rodica Barbu Maximilian, de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Polițiștii au deschis o anchetă, iar în paralel inspectorii ITM vor face și ei cercetări pentru a stabili cine se face vinovat de decesul femeii și dacă aceasta a respectat normele de protecția muncii.

Din primele informații, se pare că victima lucra patru ore pe zi cu contract de muncă la firma fiicei sale.