UPDATE Poliţia îl caută pe tatăl copilului cu care era gravidă sinucigaşa de 14 ani din Dragoslavele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gest extrem al unei tinere de 14 ani din comuna Dragoslavele. După o discuţie aprinsă cu mama sa, fata a plecat de acasă şi s-a aruncat în apele învolburate ale barajului din comună, fiind găsită după câteva ore fără suflare.

UPDATE 4 mai, ora 15.45

Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să-l găsească pe tatăl copilului, care riscă ani buni după gratii pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. 

În urma autopsiei s-a stabilit că tânăra era într-adevăr însărcinată. Medicul legist a mai evidenţiat faptul că fata de 14 ani a murit înecată . Mădălina va fi condusă mâine pe ultimul drum de rude şi colegi.

3 mai

Mădălina Calu avea 14 ani şi, deşi părea că viaţa ei de abia acum începe, adolescenta a decis ieri după-amiază că nu mai are motive să trăiască şi şi-a pus capăt zilelor.

Deşi o fire deschisă, foarte amabilă şi sociabilă, fata ascundea în sufletul său o mare supărare. Vecinii spun că în ultima perioadă era cam abătută şi nu părea a fi în apele ei. Unii dintre oamenii din sat spun chiar că fata ar fi fost gravidă în luna a cincea, motiv pentru care a recurs la acest gest extrem.

Cert este că fata a avut o discuţie aprinsă ieri cu mama sa, în jurul orei 14.00, şi a plecat de acasă supărată. După câteva minute i-a trimis mamei sale un mesaj pe telefonul mobil în care i-a spus că se va sinucide. Gândindu-se la ce e mai rău, mama fetei a alertat vecinii şi au plecat cu toţii în căutarea Mădălinei.

După ce au căutat-o ore în şir prin mai multe locuri, oamenii au zărit-o pe copilă plutind în apele reci ale râului Dâmboviţa, la baza barajului Uzinei de Apă din Dragoslavele. Sătenii au scos-o pe fată din apă şi au sunat imediat la 112, iar echipajul de pe Ambulanţa sosită la faţa locului a resuscitat-o pe fată timp de 45 de minute, fără niciun rezultat.


“I-am văzut părul cum plutea în apă. Apoi am zărit-o şi pe ea. Am intrat repede în apă şi am scos-o pe braţe. Nu mai respira, n-a mai avut scăpare”, a spus Mircea Gheorhe, unul dintre vecinii fetei.


Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări a decedat tânăra.

„În cauză s-a întocmit dosar penal şi s-a dispus transportarea cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Argeş în vederea efectuării necropsiei”, a declarat comisarul şef Dănuţ Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş.

În urma autopsiei se va stabili cu certitudine dacă tânăra era însărcinată sau nu.