Un medic SMURD a fost strâns de gât de un pensionar. Bătrânul spune că s-a simţit jignit: “M-a dat afară, pur si simplu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pacientul agresor spune că acuzaţiile medicului sunt exagerate

Medicul Tudor Ionescu a fost agresat de un bătrân de 71 de ani, care şi-a pierdut răbdarea la Unitatea de primire Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti. Bătrânul spune că şi-a iesit din fire după ce a fost apostrofat de medic.

Ilie Bitoleanu, pacientul acuzat de medicul SMURD că l-a strâns de gât venise la spital pentru ca îl dureau picioarele. După ore bune de aşteptat şi după ce a fost luat la rost că s-a prezentat târziu la medic, direct la UPU, deşi nu era un caz urgent, omul a făcut o criză de nervi şi s-a năpustit asupra medicului.

"M-am trezit, pur si simplu, pe româneşte, cu acest pacient în spate, mă strângea de gât! Din fericire au fost colegii pe aproape", spune medical SMURD Tudor Ionescu.

Colegii şi agenţii de pază i-au sărit medicului în ajutor.

Pacientul agresor spune că acuzaţiile medicului sunt exagerate, dar recunoaşte că s-a pierdut cu firea, mai ales că venise la doctor tocmai de la 50 de kilometri şi că, în plus, medicul i-ar fi vorbit urât.

"M-a luat la per tu. Mi-a spus: <<Ieşi afară! Dumneata după două luni de când te dor picioarele vii la medic? >>(…) Trei ore am aşteptat şi mai am încă un medic la care sa ma duc.", explică pacientul acuzat.


Bătrânul s-a ales cu dosar penal pentru lovire.

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Ucrainenii au atacat cu drone două rafinării de petrol și un aerodrom militar din regiunea Krasnodar VIDEO
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Cum își asigura un tânăr din Olt banii de păcănele. Polițiștii i-au găsit acasă zeci de bancnote de 200 și 500 euro
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Cele mai bune locuri de grătar pentru sărbătoarea de 1 Mai
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”