Un adolescent a plecat de acasă după ce s-a certat cu părinţii şi a dormit o noapte pe un câmp. Campanie pe Facebook pentru găsirea sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiatul a fost găsit după mai bine de 24 de ore FOTO: Sursa Ta

Un băiat de 14 ani din Piteşti a fost găsit la mai bine de 24 de ore după ce fugise de acasă în urma unei dispute verbale cu părinţii. Pentru găsirea sa a fost declanşată o campanie pe Facebook şi au fost alertate autorităţile.

Băiatul plecase de acasă luni 1 octombrie, în jurul orei 14, după ce a avut o ceartă cu părinţii. Familia a alertat Poliţia Argeş după mai bine de 10 ore de la dispariţia băiatului. Pentru ca şansele ca băiatul să fie găsit, sora sa a postat marţi 2 octombrie la ora 8 dimineaţa un text pe grupul de Facebook ”Piteşti, oraşul meu”, grup ce are peste 11.000 de membri din Argeş. Textul postat de sora băiatului a fost următorul: ”Teodor a plecat ieri spre şcoală, unde nu ar fi ajuns şi nu s-a mai întors acasă. A plecat în jurul orei 14 din zona Mobila Slava/Mall Podul Viilor, urmând ca la ora 15 să fi avut cursuri la Liceul Dacia de pe Teilor. Este un băiat foarte liniştit, nu lipseşte de la şcoală. Era îmbrăcat cu blugi albastru închis, hanorac negru si geacă tot neagră. Nu este tuns şi poartă mai mereu breton pe frunte. Orice informaţie este de folos. Share vă rog. Vrem să îl găsim!!”

Poliţiştii au verificat şi zeci de camere de supraveghere, iar adolescentul a fost zărit pe camerele amplasate lângă barajul din satul Valea Mare.

La mai bine de opt ore după postarea surorii sale, băiatul a fost zărit de un localnic pe un câmp din satul Valea Mare, aflat la aproape 2 kilometri de casă. Bărbatul l-a luat pe adolescent cu maşina şi l-a dus acasă. Tânărul, care şi-a petrecut noaptea dormind pe un câmp, a fost evaluat de un echipaj al Ambulanţei Argeş şi este în afara oricărui pericol.