Piteşti: O nouă săptămână de spectacole la Teatrul „Davila”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacole de teatru, concerte de colinde şi serbări. Pe toate le puteţi „savura” săptămâna care vine, la Teatrul „Alexandru Davila” din Piteşti.

Teatrul „Alexandru Davila” întâmpină cum se cuvine sărbătorile de iarnă. Surpriza cu care instituţia vine pentru publicul însetat de cultură este că în fiecare zi din săptămâna viitoare va fi organizat câte un spectacol, şi nu doar sâmbăta şi duminca, aşa cum a obişnuit Teatrul de-a lungul timpului.

Astfel că luni, la ora 9 dimineaţa, este programată o serbare, marţi la ora 11, Clubul Rotary organizează un eveniment artistic, iar de la 16. 30 va avea loc un concert de colinde susţinut de studenţi de la Universitatea din Piteşti.

Miercuri, actorii teatrului vor juca, la ora 19.00, în spectacolul „Patriotica română”, iar joi, de la 18.00, în piesa „O mireasă de împrumut”. Vineri, distracţia e la ea acasă, într-un spectacol al Centrului de Creaţie Populară, de la ora 17.00. Sâmbătă, în sala Studio, de la 18.00, este programată avanpremiera spectacolului „Sus e cerul”, urmând ca duminica, de la aceeaşi oră să aibă loc premiera.