FOTO Jandarmii argeşeni au trecut pe la adăposturile de noapte din Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipele comune au ajuns aseară în adăposturi. Foto IJJ Argeş

în noaptea de luni spre marţi, jandarmii argeşeni împreună cu reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Piteşti au desfăşurat acţiuni de prevenire la Adăpostul de Noapte ”Speranţa” şi la Adăpostul de Noapte ”Nord” din municipiul Piteşti.

Acţiunile comune au avut scopul de a prezenta celor care beneficiază de serviciile oferite regulile pe care trebuie să le respecte atât timp cât se află în centre cât şi în afara lor şi de asemenea de a preveni manifestările antisociale sau unele comportamente, de natură a-i transforma în autori, respectiv în victime ale faptelor antisociale.

Scopul acţiunilor a fost şi acela de ridicare a gradului de conştientizare a acestor persoane cu privire la comportamentele care pot avea ca rezultat transformarea lor în victime ale unor fapte antisociale.

De asemenea s-a urmărit informarea persoanelor cu privire la modalităţile de sesizare a unor eventuale fapte antisociale de care au luat cunoştinţă sau cărora le-au căzut victime şi creşterea gradului de informare cu privire la exploatarea prin muncă.

Mai multe pentru tine:
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Două dosare penale pentru violenţă la o şcoală din Târgu Mureş. „Nu e conflict între copil şi copii, copil și învățătoare. Este o dispută legată de orgolii”, spune directorul
Baza sportivă complexă unică în țară. Întreaga stațiune montană și facilitățile, opera unui singur om FOTO VIDEO
Jurnalism de proastă calitate, taxat: Familia lui Schumacher a fost despăgubită pentru un interviu trucat
Franța a devenit una dintre cele mai neatractive țări din pentru energie regenerabilă
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
China trimite Rusiei „ajutor letal” pentru războiul din Ucraina. Ministrul britanic al Apărării: „Avem dovada”
Încă un mare actor completează distribuția în Rai. Era prieten bun cu Amza Pellea, Mircea Albulescu și Marin Moraru
Neil Lennon, primele decizii la Rapid: a stabilit data reunirii lotului și cantonamentele de vară
Bucureștiul oferă un nou pachet de ajutor pentru Chișinău. Ciolacu: Planul Rusiei de a îngenunchea Repuplica Moldova folosind arma energiei a eșuat