Două eleve din Piteşti au încercat să se sinucidă cu Paracetamol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva Adevărul

Două eleve de la Colegiul Tehnic "Costin D. Neniţescu" din Piteşti au fost duse cu ambulanţa la spital după ce li s-a făcut rău în curtea şcolii. Cele două fete le-au spus medcilor că au înghiţit mai multe pastile de Paracetamol


Fetele au fost găsite căzute în stradă, aproape leşinate, de câţiva trecători care au sunat la 112. Când echipajul SMURD a ajuns la liceu, fetele erau conştiente şi au mărturisit  medicilor că au înghiţit 20 de pastile de Paracetamol pentru că le durea capul. 

Cele două adolescente sunt eleve în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic "Costin D. Neniţescu" din Piteşti. Una dintre fete este instituţionalizată la un centru din cadrul DGASPC Argeş. Astăzi nu s-au prezentat la şcoală. Tentativa de suicid a avut loc în afara şcolii, dar în acelaşi cartier. Fiecare dintre ele a înghiţit câte 20 de pastile de Paracetamol. Nu ştim încă de ce au făcut acest gest. Cert este că una dintre eleve nu este la prima tentativă de sinucidere", a declarat, pentru Adevărul, inspectorul general al ISJ Argeş, Dumitru Tudosoiu.

Adolescentele sunt acum internate la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, pentru îngrijiri medicale.


Vom reveni cu amănunte!