Campanie impresionantă a unui preot pentru a strânge ajutoare pentru sinistrați și familiile sărace. A ajutat mii de oameni până acum

0
Publicat:

Implicat în numeroase acțiuni caritabile și umanitare de anvergură, un preot din Câmpulung Muscel a început în această săptămână o amplă campanie pentru a strânge ajutoare pentru victimele inundațiilor din Galați și Vaslui, precum și pentru minimum 100 de familii sărace.

Preotul Ciprian Dragomir are constant acțiuni caritabile FOTO Facebook

Originar din comuna Lerești-Argeș și absolvent al Universității Lucian Blaga din Sibiu (Teologie Pastorală), Ciprian Dragomir este preot din anul 2009 la Biserica Fundeni din orașul Câmpulung Muscel și este extrem de implicat de ani de zile în a organiza colecte de mare amploare pentru sinistrați, dar și pentru familiile nevoiașe. În fiecare an, sute de familii sărace sunt ajutate grație eforturilor și mobilizării părintelui Ciprian Dragomir. În 2016 și 2018, preotul Ciprian Dragomir a dus mai multe TIR-uri cu ajutoare pentru cei care au avut de suferit în urma inundațiilor.

În această săptămână, impresionat de numeroasele familii care au avut de suferit în urma inundațiilor, preotul Ciprian Dragomir a lansat un nou apel umanitar și va organiza două colecte în această toamnă, prima pentru victimele inundațiilor, iar a doua pentru familiile sărace.

”Am aflat și văzut ce este în țară din cauza inundațiilor. Și trebuie să ajutăm cumva. Așa cum ne-am mobilizat în anii 2016 și 2018 și am dus patru colecte în zonele inundate din Fundeni - Galați, Bacel-Covasna, Bascov și Pitești – Argeș, precum și Eșelnița -Mehedinti, plus materiale de construcții la Valea Plopului, tot așa vă invităm și de această dată”, spune preotul din Câmpulung Muscel într-un apel public lansat pe pagina sa de Facebook.

Preotul din Argeș a ajutat sinistrații și în 2016 și 2018 FOTO Facebook

Colecta organizată pentru victimele inundațiilor va consta în materiale de construcții, pături, treninguri, geci, bocanci noi, atât pentru adulți, cât și pentru copii, precum și alimente, apă, dulciuri și sucuri.

Cei care vor să ajute sinistrații cu materiale de construcții sunt rugați să le achiziționeze de la orice magazin de profil din zona Câmpulung Muscel și să îi roage pe reprezentanții magazinelor să le rezerve până pe data de 7 octombrie, atunci când preotul Ciprian Dragomir va merge cu un TIR pentru a le ridica și transporta.

Familiile și copiii cu posibilități reduse vor fi ajutați în cadrul unei colecte de toamnă. Iar preotul Ciprian Dragomir precizează că la Biserica Fundeni din Câmpulung pot fi aduse pe 16 octombrie jucării, încălțăminte, televizoare, calculatoare, cărți, rechizite, veselă, alimente pentru cel puțin 100 de familii sărace.

Cine nu poate veni personal, însă dorește sa facă o donație, are la dispoziție contul Parohiei Fundeni din Câmpulung Muscel, RO 32 CECE AG 0236 RON 0790 605 deschis la CEC BANK Câmpulung, cu mențiunea PT COLECTA SINISTRAȚI și, respectiv PT COLECTA DE TOAMNĂ.