Neamţ: Pinalty vrea să-l dea în judecată pe pictorul Potop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Gheorrge Ştefan consideră că tabloul în care este înfăţişat alături de Elena Udrea i-a produs prejudicii imaginii publice şi i-a lezat onoarea.

Reacţia primarului de Piatra Neamţ a fost făcută publică astăzi printr-un comunicat de presă referitor la subiectul tabloului realizat de pictorul Ştefan Potop în cadrul expoziţiei de la Galeriile «Lascăr Vorel» din Piatra Neamţ.

Neamţ: Elena Udrea cu chiloţi portocalii, pictată între picioarele lui Pinalty

„Primăria susține în fiecare an o serie de evenimente culturale organizate cu ocazia Zilelor Orașului. Instituția noastră nu a finanțat expoziția respectivă, nu a comandat nicio lucrare artiștilor plastici și nu a avut cunoștință despre lucrarea respectivă", este precizat în adresa emisă de Serviciul Comunicare din cadrul primăriei.

„În nume personal domnul Gheorghe Ştefan îşi rezervă dreptul de a acţiona  în instanţă autorul,  pentru prejudiciile aduse imaginii sale publice şi onoarei personale  şi a familiei sale", se arată în comunicatul de presă.

„Regretăm faptul că o inițiativă personală asumată în mod public de către artist a adus atingere imaginii celor două persoane publice, instituţiilor pe care aceştia le reprezintă, cât și evenimentului cultural în sine", mai este precizat în adresa oficială.