Zeci de dosare noi au fost aprobate în cadrul programului Casa Verde din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dosare noi au fost aprobate în cadrul programului Casa Verde din Bihor. Până în prezent au fost aprobate 765 de dosare, dar nu au fosta analizate decât cele depuse până la începutul lunii noiembrie a anului trecut. Orădenii care au fosta acceptați în program trebuie să se grăbească să-și semneze contractul de finanțare.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bihor anunţă  bihorenii că au fost aprobate 24 de soare noi în cadrul programului Casa Verde. În total au fost aprobate 765 de dosare până în prezent, fiind analizate doar cele depuse în perioada 1 iulie-5 noiembrie 2010.

Listele cu persoanele acceptate sau respinse afişate în data de 13.05.2011, se găsesc  pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu www.afm.ro.

Solicitanţii bihoreni a căror cereri de finanţare au fost aprobate  sunt rugaţi să se prezinte la sediul APM Biho cu actul de identitate, în original, pentru semnarea contractelor de finanţare nerambursabilă, după următorul program:  Luni - Joi  8.30-12.00, 13.00 - 16.00, Vineri:   8.30 -12.00. Dacă beneficiarii nu se prezintă în termen de 60 de zile de la data publicării listelor, pierd finanțarea.