S-a stabilit care sunt firmele care vor avea terase în zonele verzi ale Oradei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Licitaţia pentru pentru închirierea terenurilor pentru terase s-a încheiat marţi. O firmă va plăti 0,90 lei/ mp/ zi, pentru închirierea amplasamentului situat pe strada Libertăţii, iar cealaltă va cheltui pe chirie 0,70 lei/mp/ zi.

 Potrivit informaţiilor transmise de către Primăria Oradea, terenurile destinate modulelor de alimentaţie publică cu terasă sunt în următoarele zone: Aleea Ştrandului - zona cuprinsă între Hotelul Hilton şi Expo Flora, Parcul Libertăţii şi scuarul de pe malul drept al Crişului Repede - str. Emilian Chitul (pe amplasamentul fostei unităţi de alimentaţie poblică a ICSAP Oradea). „Terenurile au o suprafaţă de maximum 250 mp fiecare şi aparţin domeniului public al municipiului", a spus Mirela Macra, consilier în cadrul biroului de presă al Primăriei Oradea.

Chirii

Amplasamentul din strada Libertăţii a fost atribuit firmei Lildec, la un preţ de 0,90 lei/mp/zi, iar cel situate pe malul drept al Crişului Repede - str. Emilian Mircea Chitul, va fi închiriat de firma Pinota, la un preţ de 0,70 lei/mp/zi. „Amplasamentul de pe Aleea Ştrandului, zona cuprinsă între Hotelul Hilton şi Expo Flora, nu a fost atribuit, procedura de închiriere urmând a se relua în condiţiile anunţului iniţial, la o dată ce va fi comunicată", a mai spus Mirela Macra.

Ofertă respinsă

Oferta prezentată de firma Select Catering a fost respinsă de către Comisia de atribuire, din cauza nerespectării prevederilor din Instrucţiunile de participare la licitaţie (lipsă certificat de urbanism, lipsă aviz CMUAT, lipsa acordului Administraţiei bazinale ape Crişuri).