Primăvara a început cu profit pentru comercianţii de flori şi pentru restaurante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudia Hodişan (25 ani) este profesoară de muzică, în Oradea. În această dimineaţă, înainte de a ajunge în faţa elevilor care o aşteptau, de asemenea, cu buchete de flori, Claudia a fost felicitată cu ocazia zilei de 8 Martie de colegul ei Florin Chiş. Ea este doar una dintre orădencele care au primit astăzi flori, spre bucuria comercianţilor, care şi-au triplat vânzările.

 „De 8 Martie primesc întotdeauna foarte multe flori, şi de fiecare dată mă simt foarte fericită”, a spus Claudia, una dintre miile de orădence sărbătorite astăzi.

Profit pe sărbătoare

La fel de fericiţi au fost în această dimineaţă şi comercianţii de flori, care spun că şi-au triplat vânzările, faţă de o zi obişnuită. „A fost o nebunie, de dimineaţă, de la ora 7.00. Am vândut zeci de buchete de trandafiri, dar şi buchete mai ieftine, cu flori specifice primăverii”, a spus Anca Gavrilaş, vânzătoare într-o florărie din centrul oraşului. La fel de bucuroşi de atmosfera de sărbătoare au fost administratorii restaurantelor din oraş, care au fost astăzi pline cu doamne şi domnişoare.