Pompierii au intrat pe fereastra unui apartament de la etajul patru pentru a salva o pensionară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana" au intervenit pentru deblocarea unei persoane vârstnice din cartierul Nufărul. Se pare că femeia ar fi căzut în apartament, iar nepotul acesteia nemaiştiind nimic de ea a sunat la 112. Pompierii au fost nevoiţi să intre pe fereastra apartamentului, aflată mai mai bine de 17 metri de sol.

Pentru că femeia de peste 60 de ani este singura care are cheile de apartamentului, pompierii au fost nevoiţi să intre pe fereastra locuinţei. Intervenţia a fost cu atât mai dificilă, cu cât apartamentul bătrânei se află la etajul patru.

După ce s-au chinuit să forţeze fereastra termopan, care se află la mai bine de 17 metri de sol, angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Crişana" au reuşit să o găsească pe bătrână.

Se pare că aceasta a căzut din pat şi nu a mai putut să se mişte. Inclusiv vecinii acesteia începeau să-şi facă griji pentru orădeancă, fiind obişnuiţi să o audă mişcându-se prin casă. Echipajul SMURD, prezent la faţa locului, i-a acordat femeii îngrijirile necesare pentru a-şi reveni după incident.  

Mai multe pentru tine:
Peste nouă din zece breşe de securitate, detectate în 2023, au fost motivate financiar
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Zodia binecuvântată de Paște. Este protejată de Dumnezeu și va trăi un adevărat miracol în zi de sărbătoare
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Partidele din Bihor sunt încă indecise. Doar PNL şi-a depus listele, Ilie Bolojan cere votul pentru un nou mandat
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone