Patru firme vor să investească 1,7 milioane de euro în parcul industrial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru firme au depus oferte în cadrul licitaţiei organizate pentru ocuparea unui număr de opt loturi în Parcul Industrial Eurobusiness Oradea. Este vorba de companiile: S.C. Isrom SRL, S.C. Balcali Import S.R.L., S.C. Pro Tyres S.R.L, S.C. Gros Metal S.R.L.

"Valoarea aproximativă a investiţiilor asumate în documentaţia de licitaţie de către cele 4 firme este de 1.700.000 EURO. Locurile de muncă care vor fi generate de activitatea celor 4 companii vor ajunge la aproximativ o sută. Cei 4 ofertanţi au solicitat un număr de 5 parcele, dintr-un total de 8", se arată într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Cele patru firme activează în domeniile: producţie de mașini şi utilaje industriale, servicii industriale, service şi servicii autocamioane, fabricarea de construcții metalice - părți componente ale structurilor metalice. Ofertele sunt analizate de o comisiei a Primăriei Oradea. "Urmează ca firmele care sunt conforme să semneze un contract de concesiune pentru parcelele solicitate în parcul industrial", se mai arată în comunicat.