Orădeanca Simona Lungu a luat locul II la Miss Universe România (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădeanca Simona Elena Lungu a câștigat aseară premiul II la Miss Universe România.Simona nu este la prima experiență de acest gen. Ea a câștigat locul doi la concursul Miss Italia Nel Mondo.

Simona Lungu este născută la Bârlad dar se consideră orădeancă, locuind aici de când a început facultatea. La Miss Italia Nel Mondo a reușit să participe fiindcă a corespuns mai multor criterii, printre care și faptul că unul dintre părinți este italian. Simona are 21 de ani şi este studentă la Inginerie şi Management, în anul trei de studiu. Este blondă cu ochi căprui şi se apropie de măsurile ideale ale unui manechin de succes.

Simona Lungu a reprezentat România la Miss Italia nel Mondo

O studentă din Oradea a ajuns în finala Miss Universe România. Voteaz-o pe Simona Lungu!

"Calitatea unei femei este inteligenţa, în armonie cu feminitatea" - Simona Elena Lungu

Finala Miss Universe România a avut loc aseară. Concurentele au avut de trecut de mai multe probe: ţinută de zi, costum de baie, rochie de seară, interviu de evaluare a personalităţii. În cadrul show-ului care a durat 120 de minute au evoluat artişti precum DJ Sava şi Raluka, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, Mateo şi Andreea Banică. Câştigătoarea concursului, Alexandra Filip din Buftea, va reprezenta România la Miss Universe 2010, care va avea loc în toamnă, la Las Vegas.

După finala naţională, câştigătoarea va avea o perioadă de pregătire ce va cuprinde şedinţe foto, probe costume, promovare pe toate mediile de comunicare, pregătire psihologică. În perioada 7 august-23 august, tânăra va fi în cantonament în SUA. Marea finală va fi transmisă în 23 august, pe NBC & Telemundo, la ora 18.00. 

Ediţia 2010

Cea de-a 59-a ediţie a prestigiosului concurs de frumuseţe va avea loc în acest an în incinta Mandalay Bay Resort and Casino din Las Vegas. Aici una dintre cele peste 80 de candidate la titlul suprem va fi încoronată de Stefania Fernandez, Miss Universe 2009. Concursul va fi televizat live de NBC şi Telemundo, iar românii vor vedea transmisia de la ora 23.00, la Televiziunea Română.

 Miss Universe este un concurs de frumuseţe, anual, organizat de Miss Universe Organization, firma deţinută de Donald Trump din 1996. Titlul „Miss Universe“ a fost acordat pentru prima dată în anul 1926, în oraşul Galveston, Texas, USA. Aceasta a fost Miss Franţa.Prima româncă înscrisă la concursul de la Galveston a fost bucureşteanca Magda Demetrescu, câştigătoarea titlului Miss România în anul 1929. Ea a obţinut atunci locul şase, a primit 100 de dolari şi un ceas-brăţară.