Orădeanca Maria Tătar a fost aleasă președinte executiv al ANTREC România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Tătar, noul președinte ANTREC România

Adunarea Generală a Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural  și-a ales noul președinte executiv, pentru următorii doi ani. Maria Tătar, director ANTREC Bihor, a fost aleasă cu unanimitate de voturi în fruntea organizației.

Adunarea generală a avut loc în Bihor, la o pensiune din zona Vadu Crișului. La șefia asociației a fost aleasă, cu unanimitate de voturi, Maria Tătar. "Alegerile au avut loc chiar de ziua mea. A fost un cadou frumos", a declarat Maria Tătar pentru Adevărul de Seară, ediția de Oradea.

În calitate de președinte al ANTREC, Maria Tătar și-a propus, împreună cu Consiliul Director, să adopte în lunile următoarea "Carta pensiunii", care să stea la baza standardului de calitate promovat de ANTREC. Consiliul director a mai hotărât reluarea clasificării tematice a pensiunilor turistice și agroturistice din rețea: pensiuni de grup, pensiuni de familie, pensiuni de sejur, pensiuni de tranzit, pensiuni pentru copii, pensiuni în podgorii, pensiuni pentru vânătoare și pescuit.