Împușcat de partenerul său de afaceri italian din cauza unei datorii neplătite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nemes Attila

Nemes Attila, un orădean de 35 de ani a fost împușcat mortal în această dimineață de către partenerul de afaceri său de afaceri Zapa Aldisio, din cauza unei datorii pe care o avea către acesta. Italianul, enervat că orădeanul a râs de el când i-a cerut banii, a luat arma de vânătoare și l-a împușcat.

Cei doi bărbați conduceau împreună o firmă din Arad, specializată în material lemnos și materiale de construcții. Se pare că italianul a venit la Oradea cu scopul de a-și recupera banii și l-a așteptat pe Nemes Attila în fața blocului de pe strada Aluminei.

După ce victima a coborât, italianul l-a abordat pe Nemes, dar acesta nu a vrut să returneze datoria.

„I-a cerut să-i returneze datoria, dar orădeanul a început să râdă de el. Între cei doi a avut loc un schimb de replici, iar italianul a mers la maşină, strigând că se va răzbuna. A scos din maşină arma şi a tras de mai multe ori", spune șeful Poliției Bihorene, Adrian Bucur.

Zapa Aldisio a fugit de la locul incidentului și a reușit să ajungă până în Tinca unde o patrulă de poliție l-a prins. Agresorul și-a recunoscut vina, iar acum este în arest, urmând să fie dus la Parchetul Bihor.

Bărbatul împușcat era căsătorit și avea doi copii.   

Citește aici detalii despre crima în stil mafiot!