Iluzioniştii orădenii Eduard şi Bianca, semifinalişti la Românii au Talent, au spectacole de la 200 la 2.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eduard şi Bianca

Participarea la Românii au Talent le-a schimbat viaţa orădenilor Eduard şi Bianca. De când au apărut pe sticlă, spectacolele lor se ţin lanţ. Abia mai au timp să respire. Sunt chemaţi la nunţi, botezuri sau alte spectacole. Le-a crescut atât cota de popularitate cât şi preţul.

Eduard şi Bianca sunt iluzioniştii care s-au calificat în semifinalele Românii au Talent, anul trecut. Cei doi sunt iubiţi în viaţa reală , dar colaborează foarte bine şi pe plan profesional. Prin participarea la cunoscuta emisiune nu au avut decât de câştigat, în special pe plan material. Un spectacol de 20 de minute, pentru o nuntă, porneşte de la 200 de euro, în timp ce la spectacolele care durează două-trei ore încasează chiar şi 2.000-3.000 de euro. "Îi încurajez pe toţi românii talentaţi să participe la aceea emisiune. Nu au decât de câştigat", susţine Eduard.

La Românii au Talent au prezentat un număr în care Eduard s-a lăsat legat cu lanţuri şi a intrat într-un recipient plin cu apă, din sticlă, care a fost acoperit cu o prelată. După câteva minute în care a încercat să îşi ţină respiraţia, Eduard a ieşit din recipient, iar înăuntru era iubita lui Bianca. Juriul a fost impresionat de acel număr, şi au smuls ropote de aplauze din rândul spectatorilor. "Românii au Talent a reprezentat debutul nostru. Pentru noi a fost o provocare. Ne bucurăm că am ajuns acolo", ne-a spus Eduard.

Visul lor este să aibă parte de un spectacol mare de iluzionism, spectacol al căror protagonişti să fie doar ei doi. "Sper ca peste un an să putem să ne îndeplinim acest vis", susţine Eduard.

Eduard este absolvent al Academiei de Magie din România, şi a obţinut mai multe premii naţionale si internaţionale. El face iluzionism de 5 ani, iar Bianca de 3.

În copilărie visa să devină fotbalist, nici nu se gândea la magie.  La rândul ei, Bianca îşi dorea să devină gimnastă sau balerină. Drept urmare, la 4 ani a început gimnastica ritmică de performanţă, dar o accidentare gravă a ţinut-o departe de sala de antrenament 2 luni şi i-a fost greu să revină. În ultimul an de liceu l-a cunoscut pe Eduard şi de atunci sunt împreună atât pe scenă cât şi în viaţa de zi cu zi. Deocamdată nu s-au planuri de nuntă, ei preferând să se concentreze pe partea profesională.