Tarife exclusiviste la concertul susţinut de Clayderman la Iaşi. Pianistul francez concertează pe 20 martie la Teatrul „Vasile Alecsandri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Richard Clayderman cântă pentru prima dată la Iaşi într-un concert programat pe 20 martie la Teatrul Naţional "Vasile Alecsandri".

Muzicianul în vârstă de 61 de ani, mediatizat şi sub numele de „Prince of Romance”, va concerta la Teatrul Naţional "Vasile Alecsandri" pe data de 20 martie, cu începere de la ora 19.30.

Biletele se găsesc la agenţia de bilete a Teatrului Naţional, la casa de bilete a Casei de Cultură a Studenţilor, la oficiile Poştei Române şi online pe: vandbilete.ro, bilete.ro si eventim.ro. Biletele sunt împărţite pe categoria şi costă: 500 de lei categoria VIP, 450 de lei categoria I şi 400 de lei categoria a II-a.

Programul concertului programat pe durata a două ore cuprinde: New Blue Rondo, A Comme Amour, Eleana, Adeline, Corazon de Nino, Coup de Coer, Root Beer Rag, Medley ABBA, Schindler’s List, Spartacus, Romeo et Juliette, September, You Raise Me Up, Pray, Titanic, Feliz, The Corrs, Les Miserables, America, Looking Up, Medley Stevie.

Muzicianul va fi acompaniat la Iaşi de orchestra Camerata Regală.

Richard Clayderman a intrat în Cartea Recordurilor la capitolul „Cel mai de succes pianist din lume”. Potrivit departamentului de Relaţii Publice al artistului, Clayderman a a surclasat vedete precum Lady Gaga, Bob Dylan, Adele sau Coldplay, însumând vânzări de aproape 90 de milioane de albume în cei 40 de ani de carieră.

Mai puteţi citi:

VIDEO Richard Clayderman revine în România anul viitor

Concertul anului la Braşov. Richard Clayderman a cerut două limuzine, un pian special, sucuri naturale şi meniuri vegetariene