Parcare gratuită timp de 48 de ore pentru persoanele care se vaccinează la Aeroportul Internaţional Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Aeroportul Iaşi

Pentru a stimula vaccinarea în rândul populaţiei, Aeroportul Internaţional Iaşi oferă parcare gratuită celor care se imunizează în centrul special amenajat la aerogară.

Aeroportul Internaţional Iaşi oferă parcare gratuită, valabilă timp de 48 de ore, celor care aleg să se imunizeze la aerogara ieşeană. Propunerea conducerii a fost analizată şi votată în cadrul şedinţei de Consiliu de Adminstraţie al Aeroportului Iaşi.

„Decizia de a oferi loc de parcare gratuit persoanelor ce doresc să se vaccineze la Aeroportul Iaşi vine în contextul creşterii alarmante a numărului de infectări atât la nivel local, cât şi naţional. E absolut firesc să punem mai presus de orice sănătatea şi siguranţa oamenilor. Totodată, o astfel de decizie va ajuta la menţinerea unui număr constant de pasageri pe Aeroportul Iaşi.

În ciuda restricţiilor impuse, am reuşit să avem, în ultimele luni, un trafic dublu, raportat la prima perioadă a anului în curs, practic am atins cifre înregistrate înainte de pandemie, dar în continuare există riscul ca traficul aerian să fie puternic afectat. Ne dorim ca tot mai mulţi cetăţeni să înţeleagă cât de important este pentru ei şi familiile lor să se imunizeze, pentru a călători oriunde în lume, fără grija că ar putea deveni vulnerabili în faţa acestui virus periculos. Îi îndemn pe ieşeni, dar şi pe toţi cei ce tranzitează Aeroportul Iaşi să nu mai amâne vaccinarea. La Aeroporul Iaşi, centrul este deschis în fiecare zi şi nu e nevoie de programare”, a transmis Romeo Vatră, director general provizoriu la Aeroportul Iaşi.

La Aeroportul Iaşi se pot vaccina anti-Covid nu doar pasagerii, ci toţi cetăţenii UE, precum şi cei din ţări non UE, dar care au reşedinţă în România. Serul folosit este Johnson & Johnson, doză unică.


Vă recomandăm să citiţi şi: 

Care este diferenţa între doza 3 suplimentară de vaccin COVID-19 şi doza 3 de rapel (booster)

Bilanţ COVID. Explozie de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în 24 de ore.  Record şi la numărul de decese