Copilul care şi-a ucis mama şi bunica, adus în faţa judecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Cătălin, alături de mama lui, Luminiţa

Anchetatorii au cerut judecătorilor luarea măsurii internării medicale în cazul lui Silviu T. (18 ani). Tânărul şi-a ucis, pe 4 octombrie 2011, mama şi bunica.

Primul termen al procesului va fi pe 1 martie la Tribunalul Iaşi. În cazul în care judecătorii vor admite cererea procurilor Silviu T.  va fi transferat la Spitalul de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Pădureni-Grajduri.

Silviu T. şi-a sugrumat, pe 4 octombrie, mama după ce aceasta i-ar fi spus că trebuie să meargă la spital. După câteva minute adolescentul a strâns-o de gât şi pe bunică, care a urcat la etajul unu al vilei din Bucium pentru a vedea ce se întâmplă. Procurorii susţin că băiatul le-a înjunghiat apoi pe cele două femei.

Citiţi şi:

Crimele care au bulversat Iaşiul FOTO

UPDATE Crimă oribilă la Iaşi. Băiatul de 17 ani şi-a ucis mama şi bunica pentru că nu i-au dat bani de suc FOTO

Silviu T. a luat cadavrul mamei, l-a dus în baia de la parter şi l-a pus în cadă. După ce a spălat cuţitul Silviu T.s-a dus la un preot din apropiere şi i-a povestit ce a făcut. Tânărul nu va răspunde penal pentru fapta sa deoarece membrii comisiei de expertiză au stabilit că nu avea discernământ când a comis dubla crimă. Specialiştii au constatat că Silviu T. suferă de schizofrenie paranoidă.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!