BMW rupt în două, în urma unui accident teribil. Ce au comentat internauţii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ziaruldeiasi.ro

Autoturismul marca BMW este de nerecunoscut, în urma accidentului produs în judeţul Iaşi, duminică dimineaţa, într-o zonă cu carosabil umed.

Un BMW s-a rupt în două după ce şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe partea carosabilă, s-a lovit de un capăt de pod şi s-a răsturnat. Accidentul s-a produs în apropierea localităţii Ţigănaşi, din judeţul Iaşi. Maşina venea dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu, iar acul kilometrajului s-a oprit la 100 km/h. 

Patru tineri se aflau în maşină, iar din declaraţiile martorilor, se pare că aceştia mergeau la un meci de fotbal, în localitatea Podu Iloaiei. Doar două dintre persoanele care se aflau în maşină au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital.

Unul dintre cei doi tineri este grav rănit. Acesta are fractură deschisă la gamba dreaptă şi la femurul drept, traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei şi o contuzie toraco-abdominală.

Accidentul a stârnit din nou celebra controversă cu privire la conducătorii de BMW, care sunt consideraţi a avea un comportament aparte pe şoselele din România. „Întrunea toate condiţiile: BMW, volan pe dreapta, carosabil umed”, a comentat unul dintre martori. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Ce a păţit un turist care a campat aproape de apă pe plaja Vadu: „Toată noaptea s-au mutat corturile“

„Scumpirea pâinii este imposibil de evitat”. Industria cere autorităţilor o schemă de ajutor de stat pentru susţinerea preţului la energie