Bătaie cu pumni şi picioare între doi elevi în toaleta unui liceu din Iaşi (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o înregistrare postată pe Youtube apar doi copii care se lovesc într-o baie a unei şcoli. Cel care a făcut public filmul susţine că elevii sunt de la Liceul de Informatică „Grigore Moisil" din Iaşi.

Aceştia au fost filmaţi şi „arbitraţi" de colegi. Înregistrarea a fost postată pe site-ul Youtube, dar a fost ştearsă.

Din înregistrări reiese cum un elev a fost atacat de un altul mai voinic şi au început să-şi împartă pumni şi picioare. La un moment dat, unul dintre elevi exclamă că îi curge sânge şi are impresia că i-a rupt un dinte, motiv pentru care sare şi mai tare la bătaie la adversarul său.

VEZI CUM S-AU BĂTUT ELEVII ÎN TOALETA ŞCOLII

De pe margine, colegi de-ai celor doi dau sfaturi cum şi unde ar trebui să lovească fiecare dintre ei, râd şi filmează toată scena. Aceştia îi încurajează pe elevi şi-i instigă la violenţă.

Reprezentanţii liceului susţin că au demarat o anchetă pentru a stabili dacă incidentul s-a petrecut în unitatea de învăţământ.

„Am luat la cunoştinţă, ne-am sesizat, am organizat o comisie care să analizeze dacă este vorba despre liceul şi despre elevii noştri pentru că uniforme albastre au mai mai multe licee din Iaşi. Nu ne-am mai confruntat cu un astfel de incident pentru că noi încercăm să prevenim astfel de situaţii“, spune Claudia Cărăuşu, purtătorul de cuvânt al Liceului de Informatică.

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
Marcel Ciolacu îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar general NATO ca cetăţean. Nu ca premier, nici ca preşedinte PSD