UPDATE Accident groaznic: o tânără de 24 de ani a murit, iar fiul ei de patru ani este în stare gravă, după ce au fost loviţi de un marfar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 24 de ani, din Petroşani, a murit la scurt timp după ce a fost izbită de ultimul vagon al unui tren de marfă, care era manevrat înapoi de mecanicul locomotivei. Împreună cu tânăra şi fiul acesteia a fost accidentat. Minorul de patru ani a fost transportat cu multiple fracturi la spital.

UPDATE: Copilul a fost salvat

Starea de sănătate a copilului de patru ani, internat în Spital în urma accidentului feroviar petrecut ieri în zona EM Livezeni, este stabilă.

“Pacientul a fost supus unei intervenții chirurgicale în urma plăgilor, iar în prezent starea lui este stabilă. El se află în recuperare post-operatorie”, a afirmat astăzi, Alin Vasilescu, managerul Spitalului de Urgență Petroșani.

Mama copilului, Alisa Munteanu, în vârstă de 24 de ani, a decedat ieri în urma impactului cu vagonul unui marfar.

Miercuri, Ora 20.00

Poliţiştii au fost alertaţi de un agent de pază aflat în serviciu în incinta fostei preparaţii a cărbunelui a E.M. Livezeni, despre faptul că o garnitură de vagoane acţionată de o locomotivă a surprins şi accidentat-o pe femeia însoţită de copil.

FOTO - VIDEO Misterul unei tragedii neaşteptate: Mesaje de condoleanţe de la zeci de adolescenţi pentru eleva ucisă de tren

Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

A decedat la spital

“Femeia în cauză, care între timp a fost preluată împreună cu fiul ei în vârstă de patru ani de un echipaj medical şi transportată la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, se numeşte Alisa M., de 24 de ani şi este din localitate. Din păcate, un urma multiplelor traumatisme suferite, ea a decedat la spital, în timp ce minorul a fost supus unei intervenţii chirurgicale”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. 

Un hunedorean a fost călcat de tren în timp ce se întorcea de la serviciu

Accidentul feroviar soldat cu doi morţi s-a produs din vina şoferului

Poliţiştii au stabilit că cei doi au încercat să traverseze calea ferată chiar în momentul în care garnitura, formată din 18 vagoane goale, era manevrată de mecanicul de locomotivă cu spatele, către zona de încărcare cu cărbune. Femeia şi copilul au fost loviţi de ultimul vagon al garniturii şi au suferit multiple traumatisme.

Mecanicul de locomotivă, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Petroşani, a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu consumase alcool.

“În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, ancheta urmând a stabili şi care era motivul pentru care femeia şi copilul se aflau în incinta unităţii miniere”, a adăugat Bogdan Niţu.

Vom reveni cu amănunte!