Un camion cu carne congelată s-a lovit de un copac şi a blocat şoseaua Deva - Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a blocat DN7

Circulaţia autoturismelor pe DN 7 a fost blocată vineri dimineaţă pentru patru ore, după ce un autotren a derapat în zona Câmpuri Surduc şi s-a izbit de un copac. Cei doi pasageri din cabina autotrenului au fost răniţi, iar o macara de mare tonaj a fost adusă la faţa locului pentru a scoate maşina în afara carosabilului.

Circulaţia a fost întreruptă pe DN7, în urma unui accident în care a fost implicat şoferul unui TIR care transporta carne congelată pe ruta Deva – Arad.

Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă, pe şoseaua Deva – Arad, în zona localităţii Surduc.

FOTO: Cristian Corobea, tânărul fotbalist decedat în accidentul de BMW, a fost condus pe ultimul drum de peste 1.000 de oameni

„Şoferul unui TIR care este înmatriculat în Bulgaria a efectuat o depăşire periculoasă, a pierdut controlul volanului şi a derapat, camionul lovindu-se de un copac de pe marginea drumului', a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Cristian Corobea, jucătorul de 23 de ani al FC Hunedoara, a murit într-un accident de BMW

Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Adolescentul care a scăpat cu viaţă din carnagiul de la Hunedoara este în stare stabilă

Bărbatul aflat la volan şi celalalt pasager din cabina maşinii au fost scoşi cu greu dintre fiarele TIR-ului izbit de copac. Ei au fost transportaţi la spitalul din Deva, pentru a primi îngrijiri medicale. O macara de mare tonaj a fost adusă la faţa locului pentru a scoate remorca autotrenului răsturnat de pe carosabil. Traficul rutier a fost reluat în condiţii normale, după mai bine de trei ore de la producerea evenimentului.  

Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel, pe blogul acestuia.