Scene şocante au avut loc în Valea Jiului: un taximetrist a fost jefuit de un client

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a reclamat la Poliţie că a fost jefuită. FOTO: ARHIVĂ.

Doi tineri sunt cercetaţi penal după ce au jefuit un şofer de taxi. Victima a fost agresată în timp ce ii transporta pe clienţii săi la o adesă din Aninoasa.

Un incindent grav s-a petrecut în Aninoasa. Un tânăr de 24 de ani, şofer de taxi, a reclamat la Poliţie că a fost victima unei tâlhării.

”Poliţiştii au stabilit că tânărul, care desfăşoară activitatea de taximetrie, a preluat un client din zona Aeroport, din municipiul Petroşani, care i- solicitat să-l transporte până în localitatea Aninoasa, pe strada Cătăneşti. La scurt timp de la plecare, clientul i-a solicitat conducătorului auto să oprească pentru a mai prelua un pasager. La destinaţie, conducătorul auto a fost pulverizat cu spray iritant lacrimogen de către unul din pasageri, cel care s-a aşezat pe scaunul din faţă, fiindu-i sustraşi şi banii de la bordul autoturismului”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

În urma cercetărilor, la scurt timp a fost reţinut şi principalul suspect pentru infracţiunea de tâlhărie. Cosmin Bălăceanu, un tânăr de 33 de ani, din Petroşani a foat prezentat instanţei Judecătoriei Petroşani, care duminică a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele lui, pe următoarele 30 de zile.


Vă recomandăm şi:

Desfrâurile mortale din oraşele secolului al XVIII-lea: „În fiecare casă întâlneşti chipuri ale jalei şi nenorocirii, care îşi târăsc anevoie trupul slăbit“

O serie de relatări despre viaţa românilor din oraşe, la sfârşitul secolului al XVIII-lea, ofereau detalii înfiorătoare despre mulţimea prostituatelor şi a celor contaminaţi de acestea cu boli venerice. Oraşe ca Iaşi sau Bucureşti erau declarate „morminte timpurii ale străinilor“, cei care cădeau pradă desfrâurilor, ademeniţi la fiecare pas.

Tânăra care şi-a ucis fiica nou-născută şi a aruncat-o în Jiu: „Am crezut că pruncul este mort şi m-am îngrozit“

Aflată în spital, tânăra din Lupeni anchetată pentru uciderea fiicei sale, nou-născută, a declarat că a aruncat pruncul în apele Râului Jiul de Vest, crezând că a murit.

Fata care a înnebunit un austriac şi i-ar fi luat mii de euro, spunându-i că se va căsători cu el, va fi extrădată în Austria

Curtea de Apel Alba Iulia a decis ca Georgiana Salomia, tânăra din Petroşani acuzată de un austriac că l-a lăsat fără aproape 70.000 de euro, cu promisiunea că se va mărita cu el, să fie extrădată în Austria, în baza unui mandat european de arestare.