Hunedoara: REGIUNEA PE SCURT / Oraşul celor 1001 maidanezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: REGIUNEA PE SCURT / Oraşul celor 1001 maidanezi

Cele mai importante ştiri din regiune publicate în cotidianul "Adevărul" şi ediţiile locale ale cotidianului "Adevărul de Seară".

PETROŞANI / Oraşul celor 1001 maidanezi
Primăria cheltuie o avere pentru capturarea şi hrănirea maidanezilor. Locuitorii reclamă des că animalele sunt agresive şi muşcă. Detalii despre taxa care blochează rezolvarea problemei citiţi pe hunedoara.adevarul.ro, dar şi în ediţia de astăzi a ziarului Adevărul de Seară.

CARAŞ-SEVERIN
/ Bani pentru drumul turistic
Consiliul Judeţean Caraş-Severin a început licitaţia pentru reabilitarea drumului judeţean Reşiţa-Văliug. Aproape 20 de milioane de lei se vor investi în drumul spre cea mai importantă zonă turistică a judeţului, o parte din bani fiind finanţare externă.

ARAD / Duckadam va fi operat din nou

„Eroul de la Sevilla” va ajunge iar pe masa de operaţie, pentru că vena înlocuită la braţul drept s-a dilat prea mult. Problema pe care o are Helmuth Duckadam persistă de 23 de ani. Costul intervenţiei este de aproximativ 20.000 de euro, sumă ce va fi achitată de Gigi Becali.

CARAŞ-SEVERIN / Cercetat pentru că a bătut poliţişti

Un tânăr din localitatea Plugova este cercetat pentru ultraj. Bărbatul a consumat prea mult alcool la sărbătoarea satului, s-a luat la bătaie cu alţi petrecăreţi şi când au intervenit poliţiştii nu a făcut diferenţa între duşmani şi oamenii legii. Acum nu poate părăsi domiciliul.