Hunedoara: I-a tăiat calea în "punctul negru" de pe drumul european Deva-Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: I-a tăiat calea în "punctul negru" de pe drumul european Deva-Arad

Un hunedorean a fost rănit grav după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un şofer care nu a respectat acordarea priorităţii  în "punctul negru" al intersecţiei de la Izvorul Decebal.

Citiţi şi

Accident în "punctul negru" de la intrarea în Deva

Astăzi, în jurul orelor 07:10, conducătorul unui autoturism, VASILE R., de 49 ani, din Deva, nu a respectat semnificaţia indicatorului CEDEAZA TRECEREA, şi a pătruns în intersecţia drumului naţional Brad-Deva cu DN 7 fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de CĂTĂLIN N., de 28 ani,din Deva, care se deplasa regulamentar din direcţia Deva-Mintia pe drumul prioritar.


 În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a lui CĂTĂLIN N. şi  vătămarea corporală uşoară a lui ELENA D., de 55 ani, şi  SILVIA L., de 49 ani, ale căror răni nu a reclamat internarea în spital.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

"Punctul negru"

Intersecţia nereglementată dintre drumurile naţionale Deva-Arad şi Deva-Brad plasată după Izvorul Decebal este marcată ca "punct negru" de poliţiştii de la rutieră din cauza gradului de risc extrem la accidente.