Cristian Corobea, jucătorul de 23 de ani al FC Hunedoara, a murit într-un accident de BMW

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul a decedat la scurt timp după ce autoturismul în care se afla împreună cu două prietene a derapat pe şoseaua acoperită cu polei şi a izbit violent un copac. Accidentul s-a petrecut în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, la Călan. La volanul maşinii BMW se afla o tânără de 19 ani.

FOTO: Cristian Corobea, tânărul fotbalist decedat în accidentul de BMW, a fost condus pe ultimul drum de peste 1.000 de oameni

Cristian Corobea a murit în urma impactului violent dintre BMW-ul condus de tânăra de 19 ani cu un copac.  

Tupeu de piţipoancă: a "zburat" cu 164 de kilometri la oră pe lângă maşina Poliţiei

CITEŞTE ŞI: Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Adolescentul care a scăpat cu viaţă din carnagiul de la Hunedoara este în stare stabilă

Accidentul a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei 04.00, pe drumul comunal 51 A, pe raza oraşului Călan. Din cauza neadaptării vitezei la  condiţiile de  drum acoperit cu zăpadă, şoferiţa a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, lovind un copac aflat pe marginea drumului. 

O tânără de 18 ani, din Deva, a fost târâtă 32 de metri pe DN7 de un autocar

În urma accidentului a rezultat decesul unui pasager de 23 de ani şi rănirea gravă a unei pasagere de 19 ani, ambii din Călan.  Conducătoarea auto a fost rănită uşor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Cristian Corobea a jucat două sezoane la FC Hunedoara şi era foarte apreciat de suporteri. Fanii echipei FC Hunedoara îşi amintesc că jucătorul a plâns după ce echipa a pierdut meciul de baraj pentru promovarea în Liga a treia, jucat la Blaj, contra echipei FC Floreşti. "La finalul unui alt meci pe care l-am câştigat, a venit să sărbătorească împreună cu noi. Am aprins torţele, iar după ce i-am dat şi lui o torţă, ne-a spus, emoţionat, că o va lua acasă pentru a o păstra ca amintire", povesteşte Radu, un fan din galeria FC Hunedoara.

Corobea a plecat de la FC Hunedoara şi, în aceste zile, el urma să semneze un contract cu echipa Jiul Petroşani. 

Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel, pe blogul acestuia.