Beat la volan și fără permis, un şofer tânăr a intrat într-o conductă de gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Bârcea Mare și-a testat veleitățile de șofer, azi-noapte, pe raza localității Cristur. "Talentul" său s-a oprit într-o conductă de gaz. Acum are dosar penal pentru conducere fără permis și conducerea unui autotursim sub influența băuturilor alcoolice

Potrivit polițiștilor, tânărul, aflat sub influneța băuturilor alcoolice, s-a urcat în mașină și a pornit la o plimbare pe DC 123 pe raza localității Cristur. În foarte scurt timp a pierdut controlul volanului și s-a izbit de o conductă dezafectată a reţelei de gaz.

“În urma impactului conducătorul auto a fost rănit uşor.Bărbatul  a fost transportat la Spitalul Judeţean Hunedoara-Deva unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din verificărule efectuate în bazele de date ale poliţiei s-a stabilit că șoferul nu posedă permis de conducere”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Hunedoara.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui autoturism fără permis de conducere şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.